Rabu, 31 Januari 2018

XMoneta [ ICO ]



Xmoneta - Join a new world with us
https://www.xmoneta.com/

Projeye's Overview
An ethereal-based app lets you do this:

1. Communicate with your friends
2. Buy goods and books
3. To save your money in a secure wallet
4.Trading on our market platform
5. Do not set up your own business

EVERYTHING ONE ONE APPLICATION



Our goal is to create a user friendly, convenient and secure platform for communications, commerce, advertising and procurement. Our new app is based on Blockchain technology and gives users the opportunity to chat, send messages, order goods and buy items.

SAFETY
You do not have to worry about your privacy. Xmoneta keeps all messages encrypted for third parties. The same applies to fund transactions. We offer opportunities for safe trading. You can participate in Xmoneta's financial process, feel safe and secure, and sell and buy crypto currency and manage your money.

XMONETA WALLET

Our goal is for one wallet so all tokens to access even sağlamak.cüzd you you both traditional money and digital saklayabilirsiniz.t money when you olucaklar.iste integrated directly into Blockcha market new token purse stock yatırabilicek without having to download different applications for every digital currency, VISA / MASTERCARD is aktarabilicek money or you can withdraw your money.

MARKET

Xmoneta ile markette kolay ve rahatca alışveriş yapabiliceksiniz.Tüm e-alışveriş mallarına kategoriler halinde ulaşabilicek ve Xmoneta cüzdanınızla kolayca ödeme yapabiliceksiniz.

İŞ İÇİN XMONETA

Xmoneta, şirketler, satıcılar, bloggerlar, ünlüler ve kuruluşlar için mükemmel bir platformdur.Projenizi tanıtmak, başlangıç ​​yapmak, yeni aboneler aramak ve çekmek, Xmoneta'dan projenize, şirket web sayfanıza kullanıcıları yönlendirmek için işletme hesabını kullanabilirsiniz.

XMONETA BANKA

Her Xmoneta kullanıcısı, banka hesaplarını (IBAN, banka kartları vb.) Kullanabilir, döviz işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve onlarla ödeme yapabilirsiniz. Bankamız, geleneksel fiat para birimlerini Bitcoin, DASH, NEM, ERC20 vb. gibi kriptoları desteklemektedir. Ödemeler ve transferlerin yanı sıra, Xmoneta banka ortaklarına birden fazla yatırım hizmeti de sunmaktadır. Farklı kurumsal projeler için fonlara ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız! Xmoneta Bank, tüm modern bankacılık ve Internet-of-things teknolojilerini kullanmaktadır.

XMONETA TOKEN

Kendi paramız olan XMN'yi üretiyoruz.XMN topluluk üyeleri tarafından her türlü işlemler için kullanılan merkezsiz bir kripto paradır.VISA / MASTERCARD uygulamamız tarafından desteklendiği için sanal ve plastic kartlarla ödeme gerçekleştirebilirsiniz

XMONETA İLE KAZANIN

Sosyal medyadaki günlük activiteniz size para kazandırabileceğini düşünün.İnanılmaz değil mi? Xmoneta ile mümkün! Uygulamamızı kullanarak XMN token ile elde edebilmenizin bir çok yolu var. Örneğin, reklamları izlerken veya videoları izlerken, anketleri doldurduğunuzda ve cihazınıza uygulamalar yüklerken farklı oyunlar oynarken kazanabilirsiniz. Birisini Xmoneta'da oturum açmaya davet ederseniz ve bu kişi token kazanmaya başlarsa, onun paralarının bir bölümün de komisyon olarak alırsınız. Gördüğünüz gibi, sadece arkadaşlarınızla iletişim kurarak para alabilirsiniz.

SOHBET VE KRİPTO BOTLARI

Sohbet botları, farklı hizmetleri organize etmeye ve kullanıcıya sunmaya yardımcı olur. Xmoneta, dünyanın dört bir yanındaki sıradan kullanıcılar ve girişimciler tarafından kullanılabilecek en kullanıcı dostu ve kolay bot platformunu sunmaktadır. Döviz bozdurma vb. işlemleri yapmak gibi bu tür işlemler gerçekleştirmek için botlara başvurabileceksiniz.

BLOCKCHAIN

Misyonumuz hem fiat hem de kripto para birimlerini, insanların büyük çoğunluğu için kolay erişilebilir hale getirmenin yanı sıra, dünyanın dört bir yanındaki çok uluslu bağlantıları yaratmaktır. Amacımız, dünyanın dört bir yanından gelen milyolarca kişiyi birleştiren küresel beer özgür platform. Güvenli ve rahat iletişim fırsatı veren beer ecosystem yaratmak istiyoruz.

Evrensel uygulama

Hedefimiz, kullanıcılara iletişimle birlikte birden fazla şey yapma fırsatı veren evrensel bir uygulama yaratmaktır. Xmoneta ile arkadaşlarınızla konuşmak, e-mağazalarda farklı şeyler satın almak, müzik dinlemek, karapak okapak, yemek sipariş etmek gibi şeyler yapmak mümkündür. Daha da önemlisi, messenger'ı birden fazla para birimi için cüzdan olarak kullanabilirsiniz. Tüm süreçlerin akıllı sözleşmelere dayandığı tek bir, merkezi olmayan Messenger Bank'da insanların dağıtılan hizmetleri ve ürünleri kullanabileceği, yaratacağı ve regüle ettiği geleceği görüyoruz.


XMONETA TAKIMI

Block zincir dünyasının yeni oyuncuları olarak tanıtılan takımımız dünya basınında da yer bularak uzmanlıklarını kanıtlamış oldular. Yılların tecrübesine sahip deneyimli ve girişimci ekibimizle projemizin başarıyı yakalaması hiçte zor olmayacak.


  • Yeni Dünyaya Bizimle Katıl!
  • Token Sale
  • Bonus up to 50% (Invest more than 15 ET in transaction and get
  • added bonus (additional) + 20%!)



ICO Home :

  • Bonus: 30%
  • Extra Bonus: 50%
  • Stars Date: January 25, 2018 ( 12:00 GMT London Time, GMT-0 )
  • End Date: February 25, 2018 ( 12:00 GMT London Time, GMT-0 )

Roundup of ICO - A :

  • Bonus: 20%
  • Bonus Additional: 40%
  • Start Date: March 13, 2018 ( 12:00 GMT London Time, GMT-0 )
  • End Date: May 8, 2018 ( 12:00 GMT London Time, GMT-0 )

Round of ICO B :

  • Bonus: 10%
  • Extra Bonus: 30%



For more details ico you can also join to our website address below so much from me and thank you :

Tidak ada komentar:

Posting Komentar